De Worsteltent

Voor Trattoria De Worsteltent op Texel heeft Michael een logo ontworpen en bijpassende uitingen vormgegeven zoals advertenties, de menukaart en internetsite. Voor het logo heeft Michael een creatieve verantwoording geschreven: logo De Worsteltent.

Bij Trattoria De Worsteltent kun je in hun sfeervolle, bijna 400 jaar oude boerderij lunchen, borrelen en dineren. De keuken biedt gerechten uit de Italiaanse keuken, zoals verse pizza’s, huisgemaakte pasta’s en ovengerechten. Als het even kan, worden lokale, Texelse producten ingezet. Alleen Italiaanse koks zwaaien de scepter in de keuken die garant staan voor topkwaliteit en originaliteit.

PS: die naam, De Worsteltent, waar komt die toch vandaan?!
Volgens de overlevering woonden er in het begin van de 20e eeuw twee broers die nou niet bepaald goed met elkaar overweg konden. Ook schijnt het dat jaloezie een drijfveer was voor de voortdurende ruzies, want de broers dongen beiden naar de hand van de bevallige dienstmeid. Zodoende ging de voor Texel unieke boerderij in de volksmond al gauw De Worsteltent heten. En hoewel al ruim 50 jaar restaurant, is deze naam onlosmakelijk verbonden aan het pand.

Chat openen
1
Hoi, stuur mij (Andrea) een appje als je een vraag hebt!